фото: pixabay.comГугъл постоянно се развива и предлага все повече иновации. За

...
фото: pixabay.comГугъл постоянно се развива и предлага все повече иновации. За
Коментари Харесай

Google Play с много полезна промяна за потребителите

фото: pixabay.com

Google непрекъснато се развива и предлага от ден на ден нововъведения. За това свидетелства и последната смяна в онлайн магазина Google Play. Тя дава обещание да помогне доста на всички консуматори.

Потребителите прекарват от ден на ден време пред тъчскрийн екраните, до момента в който употребяват обичаните си приложения. Социалната изолираност също способства и на собствен ред усилва броя на конфигурирани заглавия на смарт телефоните. Може и да не сте се замисляли, само че най-важния програмен продукт в устройствата с Android безспорно е Гугъл Play.

Aко нямате достъп до този портал няма по какъв начин да инсталиратена своето устройство. Компанията постоянно трансформира разнообразни детайли от интерфейса, с цел да улесни откриването на атрактивно наличие. Гугъл също по този начин предлагат заглавия, съгласно интензивността на персоналния профил, което в допълнение може да ви спести време.

Вече е стартирал нов опит, чиято цел е да направи заглавията на разработчиците по-лесно откриваеми за потребителите, написа digital.bg. Решението на компанията е функционалност, която разрешава непосредствено да съпоставяме мобилни приложения от интерфейса на.

Така ще можете елементарно да извършите своя избор като съпоставите значими елементи, като рейтинг, брой изтегляния, алтернатива за офлайн режим и други Функцията ще генерира автоматизирано резултати с най-сходните търсения.

За да се възползвате от потребната функционалност би трябвало да скролнете в долната част на началната страница в Гугъл Play, до момента в който не откриете секцията " Compare Apps ", оповестява AndroidHeadlines. На този стадий селекцията на налични заглавия е прекомерно лимитирана, само че Гугъл работят със своите сътрудници, с цел да усъвършенстват повече приложения за новата функционалност.

Потребителите ще могат да избират в жанрове като мултимедийни плейъри, програмен продукт за обработка на аудио и видео, офис приложения и други По този метод компанията желае да даде цялата нужна информация на екрана на , което по едно и също време ще улесни избора и ще ви спести време. Това е едно от подобренията във " v.22.4.28 " версията на Гугъл Play за Android.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР